Costes Sample Sale

Bekijk
Costes Sample Sale  - 1
Wanneer? :
4 Maart 2016 van 10u tot 19u
5 Maart 2016 van 10u tot 17u


Waar?
Generaal Vetterstraat 55
1059 BT Amsterdam
Nederland


Tel / Fax / Email / Website:
020-3412667
www.costesfashion.com
Contact opnemen

Wat?
Op 4 en 5 maart is het zover: de Costes sample- en stocksale. In Wicked Grounds - The Warehouse in Amsterdam shop je samples en stock voor een fijne prijs. Koop nu jouw ticket voor ?5 en ontvang ?10 shoptegoed!

Tickets: www.costesfashion.com/samplesale

Voorwaarden
Entree: 1 E-ticket ticket per persoon. De ?10 shoptegoed is eenmalig geldig tijdens de sample sale, op vertoon van je ticket. Het (resterende) shoptegoed is niet inwisselbaar voor geld. Ruilen en retourneren van samples en stocksale is niet mogelijk. Pin only, contant afrekenen is niet mogelijk. Print dit ticket uit of toon op je mobiel. Elk ticket heeft een unieke barcode die bij de entree wordt gescand, het ticket is niet te kopieren. Beschikbare maten: Xs -- Xxl, verkoopprijzen varieren van ?5 tot (waarschijnlijk) ?30. We vullen de hele dag aan, dus ook einde dag is er nog genoeg te shoppen!

Bereikbaarheid
Wicked Grounds The Warehouse ligt vrijwel direct aan de A10 en is dus met de auto heel goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid, op vrijdag ?0,10 cent per uur, zaterdag gratis. Bus- en tramhaltes liggen op 10 minuten loopafstand.

Merken:



Plan je route: