De vintage look voor een mini-prijsje? De Outlet verkoop van Succubus.nl in Wormerveer!

Wanneer? :
20 Augustus 2016 van 9u tot 17u
21 Augustus 2016 van 9u tot 15u


Waar?
Industrieweg 45
1521NE Wormerveer
Nederland


Tel / Fax / Email / Website:
0756285590
www.succubus.nl
Contact opnemen

Wat?

Droom je weg bij de kleding uit series zoals Mad Men of films met Marilyn Monroe en Audrey Hepburn? Dan droom je van de collectie van Succubus.nl.  Bekend van hun bijzondere kledingcollectie die is geïnspireerd op de jaren 40, 50 en 60. Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus organiseren zij een enorme outlet verkoop, in samenwerking met bekende retromerken zoals Collectif, Lindy Bop en Lady Vintage. Met meer dan 700m2 aan winkelruimte en met kortingen tot wel 90% belooft dit een groot succes te worden. Restpartijen, samples, b-keuzes, de ruimte zal volhangen met kledingmaten t/m 9XL.
In tegenstelling tot de normale ‘Open Weekenden’ wordt dit evenement georganiseerd bij Tenniscentrum Sitpoint op de Industrieweg 45 in Wormerveer. Speciaal voor dit evenement rijdt een pendelbus tussen Station Wormerveer en het evenement. Alle informatie over de outlet verkoop is te vinden op: www.succubus.nl/beurs-agenda
Succubus.nl is een webwinkel die zich specialiseert in de online verkoop van retro en vintage geïnspireerde kleding. Van jaren 50 jurken met volle petticoats tot verleidelijke pencil jurkjes van Marilyn Monroe. Deze mode is voor elke dame toegankelijk, de collectie gaat van t/m maat 58. De collectie in het echt zien? Iedere maand organiseren zij een ‘Open Weekend’, waarbij de deuren van het magazijn open worden gezet en toegankelijk is voor iedereen.


Merken:


Plan je route: