100% SAMPLE SALE

Bekijk
Wanneer?
8 April 2017 van 12u tot 18u
9 April 2017 van 12u tot 18u


Waar?
Showroom 404
4e Etage
Zamenhofstraat 150
1022 AG Amsterdam
Nederland


Wat?

Zaterdag 8 en zondag 9 april wordt de 100% SAMPLE SALE in Amsterdam Noord gehouden en jullie zijn hierbij van harte uitgenodigd!

Tijdens deze monsterverkoop hebben wij de nieuwe samples plus enkele maatseries van Ted Baker en Hamaki-Ho voor jullie klaar hangen. Naast de collectie met kleding hebben we ook de accessoires... tassen, clutches, portemonnees, sjaals en riemen voor man en vrouw.

Als aanvulling zal er dit maal een selectie samples Drykorn spring summer '17 voor iedereen te passen en te shoppen zijn...

De maten van de samples vallen voor de dames van S tot M en voor de mannen M tot L, dit omdat samples niet maatprecies zijn.

Wil je graag iemand meenemen, nodig ze uit en kom gezellig met je vrienden of bekenden naar deze privé-verkoop. Maak ze dan alsnog even lid via de link onderaan deze uitnodiging.

*Vanaf het CS pak je bus 32 of 33 en spring je er de 2e stop uit en loop je de Johan van Hasseltweg af. Ben je op de fiets, kom dan vanaf het CS met het IJpleinveer of neem de directe verbinding met Zamenhofstraat via het KNSM-Oostveer.

Contact afrekenen / Tassen afgeven ajb.

Deze UITNODIGING biedt WeLOVEsampleSALE-leden(+1 introducé) vrij toegang tot onze showrooms.

Wil je ook WeLOVEsampleSALE-lid worden? Vul deze pagina dan even in: www.brandrock.com/welovesamplesale
Of wil je je afmelden? Stuur ons dan een mailtje terug met "AFMELDEN svp" als onderwerp


Merken:Op kaart: