Members
Only!
KROKUS WINTERSPORT SALE 2024
vrijdag 09 feb 17:00 - 21:00
zaterdag 10 feb 10:00 - 18:00
zondag 11 feb 10:00 - 17:00

Bespaar tot wel honderden euro's op jouw aankopen | fashion lifestyle & outdoor collecties

De Krokus wintersport sale staat voor de deur

kom shoppen op:
9, 10 & 11 februari 2024

In de Alpen ligt een mooi pak sneeuw en jouw wintersport vakantie staat alweer bijna voor de deur. Tijd dus is om je wintersport gear en outfit te upgraden of aan te vullen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jas, broek, thermo layer, handschoenen, helm, hardware accessoires of winter wetsuits, wij hebben alles wat je nodig hebt om je wintersportervaring onvergetelijk te maken.

Op 2,3,4 & 10,11 februari 2024 kan jij de beste deals scoren op al onze producten tijdens onze Krokus Wintersport Sale.  Wees er snel bij en claim nu een sale ticket!

Je bent van harte welkom op onze locatie aan de Archangelkade 21 in Amsterdam. Onze offline sale is de perfecte gelegenheid om onze producten te bekijken en te passen voordat je ze koopt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte wintersport outfit.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze offline sale en je te helpen bij het vinden van de perfecte wintersport outfit. Tot snel!

Download hier jouw sale ticket(s)

Locatie: Archangelkade 21, Amsterdam Houthavens

Ontvang jij nog geen uitnodigingen voor onze sales ? schrijf je dan heel eenvoudig hieronder in voor onze nieuwsbrief dan ontvang jij als eerste de toegang tot onze warehouse sales: 

Een selectie van ons merken portfolio

Behind the scenes via onze Insta Feed

Waar kan ik SSC Amsterdam vinden?

ARCHANGELKADE, AMSTERDAM

Adres:

Archangelkade 21, 1013BE Amsterdam

Nieuwe locatie

Surf / Kite / Snow / Fashion / Lifestyle / and Outdoor Collecties

Tijdens onze warehouse sales is er een pin aanwezig