Sample Sales - Allerlei

Meer Info

Joldersma Wonen magazijnverkoop

Magazijnverkoop georganiseerd door Joldersma Wonen van bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels, relaxfauteuils, woonaccessoires en meer.
Meer info
De sample sales hieronder heb je helaas gemist. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen sample sales te missen.
Meer Info

Xenos magazijnverkoop

Magazijnverkoop van de Xenos winkelketen. Bij Xenos shop je alles van woondecoratie over food tot DIY en bakproducten. Tijdens de magazijnverkoop doe je dit met kortingen tot -90%. De verkoop gaat door in het magazijn in Waalwijk.
Meer info
Meer Info

Lammy Yarns fabrieksverkoop

Fabrieksverkoop van brei- en haakmode georganiseer door Lammy Yarns in Hilvarenbeek. Betalen kan enkel contant.
Meer info
Meer Info

House of Jamie sample sale

Sample sale van vorige collecties van House of Jamie Home & Decor, mommy items, swimwear, doeken en teddy outerwear. Er wordt heraangevuld tijdens de sale.
Meer info
Meer Info

Giga Meubel sample sale

Sample sale van meubelen georganiseerd door Giga Meubel in Soest.
Meer info
Meer Info

The Grand Interior Outlet

Outletverkoop van The Grand Interior. Je koopt hier meubelen aan kortingen tot -70%
Meer info
Meer Info

Fabrieksverkoop elektrische apparaten

Fabrieksverkoop van elektrische apparaten van de merken Inventum, Tomado en Carmen. Je vindt hier oa. een breed assortiment huishoudelijke artikelen; van koffiezetters, waterkokers, grillapparaten tot koelkasten, ovens en magnetrons. Op het gebied van personal care varieert het aanbod van weegschalen, bloeddrukmeters, elektrische dekens tot föhns, krultangen en stijltangen.
Meer info
Meer Info

Lodger Sample Sale

Sample sale van Lodger baby artikelen uit oudere collecties zoals hydrofiele slaapzakken, babykleding, hoeslakens, slofjes, rompers, hydrofieledoeken en meer. Regels: * Het is niet toegestaan om kinderen mee te nemen. * Heb je koorts of verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis. * Voor binnenkomst graag je handen desinfecteren, wij bieden hiervoor de benodigde middelen. * Het is niet mogelijk
Meer info
Meer Info

Lammy Yarns fabrieksverkoop

Fabrieksverkoop van brei- en haakmode georganiseer door Lammy Yarns in Hilvarenbeek.
Meer info
Meer Info

Popal Sample Sale 2022

Het fietsseizoen staat voor de deur... Tijd om erop uit te gaan! Met onze prachtige selectie aan fietsen rijd je de lente tegemoet. Tijdens de sample sale geniet je van enorme kortingen van 20%-70% en je kan je nieuwe fiets direct meenemen! Meer dan 2000 e-bikes, stadsfietsen en kinderfietsen beschikbaar! Waar? Huub van Doorneweg 2, Drunen Wanneer? Vrijdag 13 mei van 14:00 - 21:00 Zaterdag
Meer info
Meer Info

IXXI sample sale

Sale van samples en nieuwe IXXI's in verschillende stijlen: kunst, grafisch, fotografie, bloemen, kids & meer. Korting tot -70%. Betalen kan contant of met PIN.
Meer info
Meer Info

Outdoordump.nl magazijnverkoop

Magazijnverkoop bij Outdoordump.nl. Je shopt hier outdoor, water- en wintersport artikelen aan kortingen tot -80%. Betalen kan contant of met PIN.
Meer info
Meer Info

Fabrieksverkoop Lammy Yarns

Fabrieksverkoop bij Lammy Yarns van brei- en haak benodigdheden. Betalen kan enkel contant.
Meer info
Meer Info

Sample- & outlet sale POETREE KIDS

- Dutch brand with a timeless design - Poetree Kids is een Nederlands merk met een grote liefde voor stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Het zijn de kleine momenten die het leven van een ouder zo bijzonder maken; de voorbereidingen tijdens de zwangerschap, je baby in slaap wiegen in een heerlijke slaapzak en na het badderen je kindje warm inpakken in een badcape. De collecties van Poetree Kids maken
Meer info
Meer Info

Knotsgekke Kringloop Outlet

Outletverkoop van tweedehands huisraad, gereedschap, muziek en boeken, kleding, meubels en witgoed.
Meer info

Ontvang alle sample sales wekelijks in je mailbox: