Sample Sales - Schoenen

Meer Info

Voorjaar shopevent Monstermaatjes

Joehoe! Monstermaatjes opent eind maart de poort naar de schoenenhemel op aarde, met meer dan 𝟓𝟎 𝐦𝐞𝐫𝐤𝐥𝐚𝐛𝐞𝐥𝐬 en ruim 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 paar schoenen van de nieuwste collectie. Kom shoppen en ontvang 𝟒𝟎 𝐭𝐨𝐭 𝟔𝟎% 𝐌𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫𝐦𝐚𝐚𝐭𝐣𝐞𝐬
Meer info
Meer Info

Poelman fabrieksverkoop

Fabrieksverkoop van schoenen voor dames, heren en kinderen. Maten: - dames: 36-42 - heren: 40-46 - meisjes: 31-39 Tijdens de verkoop is er nieuwe aanvulling. BELANGRIJK: Toegang enkel met een ticket.
Meer info
Meer Info

Van Gastel Shoes fabrieksverkoop

Fabrieksverkoop georganiseerd door Van Gastel Shoes van schoenen voor heren en kinderen van merken zoals Bunnies JR, Braqeez, Twins & Trackstyle en McGregor shoes. Maten: - kinderschoenen (voor meisjes en jongens): 18 tot 42 - herenschoenen: 40 tot en met 48 BELANGRIJK: Toegang enkel met ticket.
Meer info
De sample sales hieronder heb je helaas gemist. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen sample sales te missen.
Meer Info

Online Sample Sale Monstermaatjes

Online Sample Sale van meer dan 50 verschillende schoenmerken, o.a. Fred de la Bretoniere, Shabbies, Melik, Babouche, Roberto d'Angelo, Rieker, Rehab en nog veel meer. Ieder 2de paar 75% EXTRA korting bovenop het Monstermaatjes voordeel van 40-60%. De korting wordt automatisch verrekend in de shoppingbag.
Meer info
Meer Info

ShoeRama magazijnverkoop XXL

Magazijnverkoop van schoenen voor dames, heren en kinderen. De prijzen zijn maximaal €35.
Meer info
Meer Info

CHA outlet days

Outlet salle van CHA schoenen en tassen. Je krijgt tot -70% korting.
Meer info
Meer Info

Finale Winter Sale Monstermaatjes

Monstermaatjes opent dit seizoen nog één keer de poort naar de schoenenhemel op aarde, met kortingen die oplopen tot wel 90% en elk 6de paar voor €10. Scoor nu nog supervoordelig een paar winterparels, want dit wil je niet missen! Wat? Finale Winter Sale van meer dan 50 kwaliteitsmerken, waaronder Rehab, Fred de la Bretoniere, Shabbies, Melik, Babouche, Rieker,
Meer info
Meer Info

Monstermaatjes big winter sale

Stapelkorting sale van schoenen voor dames en heren georganiseerd door Monsternaatjes.nl. Je shopt schoenen aan kortingen tot wel -80%. (Floris van Bommel schoenen doen niet mee aan de stapelkorting actie en deze shop je dus aan de gebruikelijke korting van 40-60%) Je parkeert het beste op het parkeerterrein van de action in Kaatsheuvel. De ingang bevindt zich in het steegje.
Meer info
Meer Info

Hinson Studios Stock Sale (herenschoenen)

Hinson Studios END OF YEAR STOCK SALE 28 en 29 December organiseert Hinson Studios een stock sale! Wij verkopen onze voorgaande collecties tegen super prijzen! Beschikbare maten: 40 t/m 46 BELANGRIJK: Reserveer je tijdsslot via deze link.
Meer info
Meer Info

Tango Shoes magazijnverkoop

Magazijnverkoop van Tango Shoes & Yellow Cab. Naast de magazijnsale items met kortingen tot wel -70% zijn er ook samples in maat 37 met kortingen tot -90%.
Meer info
Meer Info

Monsteermaatjes MID WINTER SALE ELK 2e PAAR 1/2 PRIJS (bovenop standaard voordeel)

Welkom in De Schoenenhemel op aarde. Yes, de lucky sizes van Floris van Bommel (losse paren in mt 5,5 (38,5) t/m 12 (47) ) en maatseries van Via Vai (mt 36 t/m 42) zijn binnen. Naast deze merken tref je ruim 50 andere merklabels aan in de monstermaten 37, 37,5 voor dames en maat 42 en 42,5 voor heren. Al deze merken shop je bij Monstermaatjes met een standaard voordeel van 40 tot
Meer info
Meer Info

ShoeRama magazijnverkoop XXL

Verkoop van merkschoenen voor dames, heren en kinderen. De prijzen starten reeds aan €10.
Meer info
Meer Info

HOUSE OF BASICZ Luxury streetwear for kidz

Black Friday sale weekend met korting tot 70 %. Zondag 27 November vieren wij de opening van de House of Basicz winkel met Black Friday deals en mooie openingskortingen.
Meer info
Meer Info

Tango Shoes magazijnverkoop

Magazijnverkoop en sample sale van meer dan 15000 paar schoenen georganiseerd door Tango Shoes in Kaatsheuvel. Op de samples in maat 37 is er zelfs -90% korting.
Meer info
Meer Info

VIA VAI Sample Sale

Sample sale van VIA VAI schoenen. BELANGRIJK: Schrijv je in via deze link.
Meer info
Meer Info

Royal RepubliQ Sample sale

Sample sale van schoenen en handtassen van het merk Royal RepubliQ uit de herfst/winter 22 collectie en forige collecties. BELANGRIJK: Inschrijven voor dit event is verplicht. DIt kan je doen via dit FB event. Betalen kan cash of met betaalkaarten
Meer info

Ontvang alle sample sales wekelijks in je mailbox: