Sample sales op 7 December 2023

De sample sales hieronder heb je helaas gemist. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen sample sales te missen.
Meer Info

Monstermaatjes Mid Winter Sale

De langverwachte maatseries van VIA VAI (36-42) komen eraan! Dus heb je geen maat 37 en wil je toch damesschoenen shoppen in de schoenenhemel op aarde? Mis het event dan niet en noteer alvast in je agenda! 40 TOT 60% VOORDEEL OP ALLE MERKEN.
Meer info
Meer Info

by-bar sample sale

Sample sale van kleding van het label by-bar. Er wordt continu aangevuld. Betalen kan cash of met pin. BELANGRIJK: Toegang enkel met een ticket.
Meer info
Meer Info

Artifort Factory Sale

Fabrieksverkoop van Artifort designmeubelen. Je vindt hier oa. stoelen, fauteuills, banken en tafels. De verkochte items zijn showroommodellen, beursmodellen of gebruikt voor een fotoshoot. BELANGRIJK: Toegang enkel met ticket.
Meer info
Meer Info

PimpsandPearls Archive Sale

Een exclusief online verkoopevent dat de harten van shopaholics en fans van PimpsandPearls sneller doet kloppen. De Archive Sale zit vol met speciaal geselecteerde sieraden, tassen en sjaals die binnenkort plaats moeten maken voor onze nieuwste creaties. Deze unieke en laatste items zijn niet alleen een aanvulling voor je outfit maar ze zijn ook deel van de PimpsandPearls geschiedenis. Onze
Meer info
Meer Info

LOODS leegverkoop winter merk-kinderkleding - Nieuw Vennep

Hallo Nieuw Vennep! LOODS KIDS komt van 7 t/m 10 december naar jullie toe! Ontdek de leukste kinderbeurs van Nederland, boordevol nieuwe merkkinderkleding met volop nieuwe aanvullingen! Grote Leegverkoop met EXTRA HOGE kortingen Gratis tickets https://eventix.shop/qasd7ssq (onthoud: kinderen géén ticket nodig, alleen iedere volwassene een ticket). Ontdek
Meer info

Ontvang alle sample sales wekelijks in je mailbox: