Ripstar Sale Nieuwegein

Wanneer? :
30 November 2017 van 18u30 tot 21u


Waar?
Ravensewetering 1
3439ZZ Nieuwegein
Nederland


Tel / Fax / Email / Website:
+31 (0)20 6886090
ripstar.nl
Contact opnemen

Wat?

Speciaal voor deze sale bij Down Under in Nieuwegein hebben we gloednieuwe spullen ingekocht die nog nooit in een shop hebben gestaan of bij een sale zijn aangeboden. We hebben naast een massive hoeveelheid snowboards, boots & freeride ski's ook heel veel functionele outerwear, accessoires en helmen. Wat dacht je van snowsafety materialen als lawinepiepers & -airbags? Verder ook ruime keuze in wetsuits en surfboards. Uiteraard ook vele mooie longboards, high-end wakeboard gear, action camera's & bluetooth speakers. Alles tegen absolute bodemprijzen!

De Ripstar Sale is een mooie gelegenheid om voor super weinig een nieuwe uitrusting te scoren. Bovendien werken we dit keer samen met zowel importeurs als enkele surf, skate, wake- en ski/snowboardshops. Hierdoor kunnen we een zeer grote variatie in merken en spullen aanbieden. Het gaat hier dus niet alleen maar om samples maar vooral om spullen die je zo in de boardshops vindt. Daarnaast is het natuurlijk een zeer geschikte dag om onder relaxte tunes met ons en de andere Ripstar members nieuwe plannen te maken voor aanstaande snow of surftrip!

Iedereen is welkom van 18.30 - 21.00u bij Down Under. Meld je van van tevoren aan om wachten aan de deur te voorkomen.

Supra,Fallen,Spitfire,Lakai,Nixon,Sector 9,Reef,Etnies,O'Neill,Vans,Gravis,Atomic,Circa,Santa cruz,Private,Element,Globe,Nikita,Dragon,Bonfire,Analog,Bataleon,Burton,Dc,Emerica,Es,Foursquare,Lobster,Matix,Rhythm,Rome,Salomon,Sessions,Special blend,Thirtytwo,Reell,Altamont,hoppipolla,Armada,electric,Libtech,Union,Voile,Marker,Speed demons,Ruckus,OJ,Freedom Dolly,Pallisades,Thrasher,RED,Adidas Eyewear,Volcom,Roxy,gnu,Clothing – snow,surf,skate & casual: 
Ripstar,Ortovox,Libtech

Snowboards,bindingen,boots:
Libtech,Capita,Goodboards 

Ski's,skischoenen:
Salomon,Libtech

Skateboards,longboards,decks,completes,trucks,wheels,accessories:
Independent,Anti hero

Surfboards,tweedehands en nieuw:
Torq (tweedehands)

Wetsuits:
O'Neill,Cutback

Sneakers:
DC,O'Neill

Bags,sacks & accessories:
Dakine,Ripstar,FCS,Matunas,Blueprint Goggles

Protection,helm,backprotector,crashpant:
Poc,Demon,TSG,Salomon

Lawine airbags,piepers,scheppen,sondes:
Snowpulse (Mammut),BCA,Ortovox

Cruisers (fietsen):
Electra


Merken:


Plan je route: