BALDESSARINI SAMPLE SALE

Bekijk
Wanneer?
van 7 Mei 2012 tot 8 Mei 2012

Waar?
Roelof Hartplein 1-3
1071 TR Amsterdam
Nederland


Wat?

Herenkledingmerk Baldessarini, het voormalig toplabel van Hugo Boss dat vooral bekend werd door de verschillende parfums met de slogan 'seperates the men from the boys', houdt een sfeervolle sample-sale!

Geen graaiende mensen in een mega sample-verkoop, maar een relaxte setting waar de klant persoonlijke aandacht en advies krijgt. Onder het genot van een drankje, kan er ongestoord op koopjes worden gejaagd in Cafe “Wildschut” aan het Roelof Hartplein.

Tijdens deze samplesale wordt zowel de klassiekere lijn “Baldessarini Signature”, als de jongere lijn“Baldessarini Black” aangeboden. Zowel de zomer- als wintercollectie. 

Baldessarini maakt producten van exclusieve stoffen zoals cashmere en zijde en staat bekend om zijn prachtig afgewerkte details . De samples zullen tijdens deze twee dagen worden verkocht tegen een gemiddelde prijs, die vaak wel 80% onder de winkelverkoopprijs ligt. Een buitenkansje dus!

Naast een met zorg uitgezocht kostuum, is een goed verzorgd uiterlijk wat de mannen van de jongens onderscheidt. Scheren is het belangrijkste moment tijdens de huidverzorging van mannen, en wie weet daar meer van dan de Barbier. Tijdens deze sfeervolle sample-sale, zorgt de Barbier van de hoogwaardige huidverzorgingslijn Barc ervoor dat mannen ofwel strak geschoren, ofwel goed geadviseerd het pand verlaten. 

Bij iedere besteding van boven de 100,- krijgt u van Baldessarini en Barc, de meest luxe scheercrème die u ooit heeft gehad cadeau.Plan je route: