House of Jamie Sample & Stock Sale Prinsenbeek (Breda)

Bekijk
Wanneer?
26 Mei 2018 van 10u tot 14u


Waar?
Markt 37
4841 AA Prinsenbeek
Nederland


Tel / Fax / Email / Website:
020-3585479
www.houseofjamie.com
Contact opnemen

Wat?

Wij hebben ons magazijn weer opgeruimd!! Op zaterdag 26 mei a.s. is onze 'One Day Shop' open van 10:00 uur- 14:00 uur. Locatie: Markt 37, Prinsenbeek (Breda), in de directe omgeving er mogelijkheid tot gratis parkeren. Wat kun je allemaal verwachten? Meer samples dan ooit, van zowel kleding als accessoires , waarvan er een aantal one of a kind zijn voor hele fijne prijzen. Naast onze samples nemen wij ook stock items mee uit voorgaande collecties.

Mocht 26 mei niet uitkomen, op zaterdag 2 juni houden wij een Sample & Stock Sale bij ons op kantoor in Diemen aan de Verrijn Stuartweg 26-J. Geopend van 10:00-14:00 uur.

House of Jamie is een jong en veelbelovend 'Amsterdams label' dat staat voor soft, clean en minimalistic baby essentials & apparel. Het merk maakt tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit voor babyverzorging, slapen, onderweg en kleding voor boys + girls van 0-8 jaar.

House of Jamie werkt haar collecties tot in de puntjes uit. Minimalisme is de basis en details zoals het steeds terugkerende strikje, geven het label haar eigen, speelse karakter. Aan de tijdloze 'year round' collectie wordt elk seizoen nieuwe designs toegevoegd. Veel items uit de accessoires collectie zijn 'double faced' uitgevoerd en dus bruikbaar aan twee kanten.
House of Jamie selecteert de fijnste en meest eco-friendly stoffen en materialen voor haar collecties. Zacht voor kids en duurzaam in gebruik. De kleding en accessoires worden ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd in Istanbul. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn vrij van schadelijke stoffen.


Merken:Op kaart: