Pre loved fashion Christmas sale

Bekijk
Pre loved fashion Christmas sale  - 1
Wanneer? :
15 December 2023 van 17u tot 22u
16 December 2023 van 10u tot 18u


Waar?
Kapelstraat 29B
5591HC Heeze
Nederland


Tel / Fax / Email / Website:
06-21231356
www.facebook.com
Contact opnemen

Wat?

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december shop je mooie pre loved kleding, schoenen, tassen, accessoires en mooie cadeautjes voor onder de kerstboom bij De Hooizolder in Heeze (Noord-Brabant).

UNIEKE SHOPS
De Pre Loved Fashion Christmas Sale bestaat uit diverse shops met secondhand, sample en outlet fashion items. Maar ook een shop met prachtige handbeschilderde jeans jasjes en een shop met handgemaakte tassen, kussens, placemats en plaids, schelpen, handgemaakte kaarsen, sieraden en andere leuke cadeautjes.

LADIES VIP NIGHT
Vrijdag 15 december van 17.00 uur tot 22.00 uur is het LADIES VIP Night. Shop als eerste de mooiste items. Wij ontvangen jou graag met een glaasje heerlijke Prosecco.
Bij betaling van €5,- entree aan de deur, ontvang je een uniek lot. Elk uur trekken wij het winnende lotnummer en ontvangt de winnaar direct €25,- shoptegoed bij een van de deelnemende shops. Het shoptegoed is alleen deze avond bij de vermelde shop inwisselbaar.

SHOPPINGDAY
Op zaterdag 16 december is de Pre Loved Fashion Christmas Sale open van 10.00 uur tot 17.00 uur en is de entree gratis.

DRANKJE DOEN
Natuurlijk is het mogelijk om tijdens het shoppen op vrijdagavond en zaterdag even een momentje te relaxen met een heerlijk drankje aan de bar.

Kom gezellig shoppen op 15 en 16 december bij onze Pre Loved Fashion Christmas Sale bij De Hooijzolder in Heeze.

Je bent van harte welkom.
Tot dan!



Plan je route: