Wanderlust sample sales

De sample sales hieronder heb je helaas gemist. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen sample sales te missen.
Meer Info
Mega Fashion Magazijnverkoop | Den Bosch

Mega Fashion Magazijnverkoop | Den Bosch

Om plaats te maken voor de nieuwe collectie houden Le Ballon & Invito gezamenlijk een Mega Fashion Magazijnverkoop voor dames in Den Bosch! Schoenen en kleding van meer dan 30 bekende merken waaronder Steve Madden, NA-KD, Nikkie, Bullboxer, Poelman, Geisha, Superga, Tramontana, Vila & Only. Meer dan 4.000 stuks waaronder exclusieve samples, alle prijzen slechts tussen de €10 en €40. Rietveldenweg
Meer info
Meer Info
Kleding Outlet Beurs Maastricht

Kleding Outlet Beurs Maastricht

Binnenkort voor de allereerste keer in het MECC in Maastricht, de Kleding Outlet Beurs! Na meer dan 55 succesvolle editie in België komt deze superleuke beurs voor den eerste keer naar het MECC! Opgelet: slechts 1x per jaar op deze locatie, dus mis deze kans niet. Op de beurs kan je fantastische koopjes doen! Het aanbod is zowel voor dames als heren maar ook voor kinderen en jeugd.
Meer info
Meer Info

Wear for Love Outlet!

Ladies! Vanwege het enorme succes van de vorige editie doen we het gewoon nog een keer. Een Wear for Love Super Sale in onze boutique in Breda. Ben jij klaar om geweldige merken te shoppen met kortingen tot 80% en outlet prijzen? Dan mag je deze sale niet missen... De kick-off van deze outlet begint op zondag 16 juli. Deze dag shop je must-have fashion items van verschillende seizoenen.
Meer info
Meer Info
Wanderlust magazijnverkoop

Wanderlust magazijnverkoop

Alle maten aanwezig XS - XL Items van @wanderlust.amsterdam @bjornborg @owww.amsterdam @coht.amsterdam
Meer info

Ontvang alle sample sales wekelijks in je mailbox: